Bergman Elin

Näthat.

Kategori:

 
Man kan inget annat en att hata hatet. Näthat eller nätmobbing måste ju vara så otroligt svårt att bara skaka av sig. Allt hänger ju bara över en. Nu säger jag absolut inte att någon annan form av mobbing är lättare absolut inte. 
 
Jag har kollat på en film som fick men att fundera så sjukt mycket om hur mycket skada som faktist ser när man känner tryggheten att kunna gömma sig själv bakom en skärm. Att man kan ljuga om allt rellevant bara för att få trycka ner! Bara för att få ge igen. 
 
Filmen heter Cyberbully och skulle ingå i vilken läroplan om helst! Världen måste se den här filmen! Så är det bara. 
 
 
  
 
 
Tänk om man kunde få hela värden att kolla och ta in!

Duktig

Kategori: Vardag som student.

Nu känner jag mig duktig. Riktigt duktig. Inte gjort ett shit egntligen som ska föda denna känsla. Men lika väl kommer den sig smygande på.
 
 
Kan det vara för att jag gjorde ett prov idag?
 
En bit av den där förbaskade stenen har ramlat av. Skall göra ett till imorgon följt av en Uppgift (ett prov fast enbart med egna ord) dagen där på. Sen ska jag snabbt igång med nästa modul.
 
Men det blocket handlar om marknadsföring, av någon undelig anledning känns det lättar, mycket lättare än de block jag just gjort.
"Starta företag." Produktidé, affärsidé, prototyper, livslängder, ekomoniska behov, företagsformer, människors "roll" i olika företag vilka är entusiastisk nog för att kalla sig själv entrepenör? och vilka kan enligt reglernas alla konster kalla sig för en "ledar" typ?