Bergman Elin

UTMANING DAG 4

Kategori:

Something that stresses you out
Detta är en gammal bild på mig och Skorpan. Min allra första egna häst. Dock äger jag inte honom idag och ingen annan häst häller för den delen. Även det som "stresses me out" då jag verkligen älskar hästar och vill mer än allt annat ha en. Men ekonomin räcker inte till. Det stressar mig. Då jag vill så gärna men saker och ting måste falla på plats i sin tid. Så en vacker dag kommer jag ha en egen häst igen.
 
 

UTMANING DAG 3

Kategori:

 
Someting that you collect
 
 
 
Har tänkt på denna bilden hela dagen och bara tänkt innanför boxen. Att något man sparar på är något som, bokmärken eller kapsyler. Men tog ett kliv utanför och konstaterade att det jag har mycket av är nagellack. Så denna dags bild bliv på de nagellack jag hade med i väckan just nu. Resterande del av "samlingen" är hemma.
 
Tänkte måla naglarna ikväll om jag orkar, så imorgon kommer det eventuellt upp en steg för steg tutorial på en Nail art design.
 
Ni får ha en härlig kväll i sommar vädret så hörs vi imorgon.
 
 

Flytt

Kategori: Djuren

Igår flyttade vi fåren, hem från sommarbetet. Det var slut på mat så vi satte upp nät här hemma på återväxten. Så nu har dem 7 hektar av fin klövervall att beta. Dock i partier då vi inte har nät som räcker runt hela åkern. 
 
Dem ser iallafall mätta och  belåtna ut. 
 
Nyfiken !
 
 
 
Lite senare idag kommer det upp en Recention av Juli's Glossybox och självklart kommer det upp en bild för utmaningen också.